Marktgericht denken in aantrekkelijke verkoopconcepten

Topkwaliteit in Phalaenopsis maken we graag extra herkenbaar: met eigen concepten en merken. Eén voor één staan onze concepten en merken voor vertrouwde kwaliteit. Ook voor de consument die graag de zekerheid wil dat een orchidee een lange bloeiperiode tegemoet gaat.

ILIKE® Mix

Om de ongekende variatie aan soorten optimaal voor het voetlicht te brengen, is er de ILIKE® Mix. Elke tray bestaat uit een selectie van rassen met een grote aantrekkingskracht. Levoplant garandeert de uniformiteit van elke order.

ILIKE® Supreme

Het is het summum van exclusiviteit: een orchidee met twee takken en minimaal 18 knoppen. De top van het Levoplant-assortiment krijgt daarom een eigen merknaam: ILIKE® Supreme. Onder die naam selecteren we uitsluitend de beste orchideeën in onze kas.

ILIKE® Duetto

Het zijn orchideeën, het voelt als een boeket bloemen : de Phalaenopsis die Levoplant levert onder het ILIKE® Duetto label. Elke 17 cm pot bevat twee planten, die een zware kwaliteit garanderen. En vooral die overweldigende bloei!

ILIKE® Cordyline

De Cordyline australis is een plant met een exotisch uiterlijk. Z’n oorsprong is Nieuw-Zeeland, waar de plant tot enorme proporties kan uitgroeien: wel 20 meter hoog, met bladeren van een meter lang. Levoplant is de grootste leverancier in Europa.

Promiss

Wél de kwaliteit waar Levoplant bekend mee is geworden. Maar dan met een assortiment dat uitnodigt voor een aantrekkelijke actie voor uw klanten. Dat is Promiss, een concept dat de consument door de scherpe prijsstelling uitnodigt om vaker een exclusieve Phalaenopsis te kopen.

Kom in contact

Bel 0174 521 015 of mail info@levoplant.nl

Voor vragen, suggesties of meer informatie kunt u ons ook bereiken door het volgende contactformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.