Wil jij duizenden consumenten een plezier doen met je werk?

Elke dag werken met een exclusief product. De kans krijgen om te doen wat je leuk vindt. Je eigen plek vinden in een bedrijf waar niemand zich beter voelt dan een ander. Iets voor jou? Bij Levoplant hebben we regelmatig behoefte aan vers bloed. Aan medewerkers die niet zomaar een baan zoeken, maar vooral een baan waarmee ze kleur aan hun werk kunnen geven.

In de 4 locaties van Levoplant werken ongeveer 100 mensen. De helft daarvan zijn vaste medewerkers. Daarnaast maken we gebruik van flexibele medewerkers. En ook al is het personeelsverloop bij ons bedrijf minimaal: af en toe is er een vacature. De ene keer in de productie, de andere keer gaat het om een kantoorfunctie.

Plezier in je werk staat voorop

We zoeken dus uiteenlopende medewerkers. En eigenlijk ook weer niet. Want de mensen die bij Levoplant werken, hebben één voor één plezier in hun werk. Van een bedrijf waar achter de schermen alles perfect is georganiseerd. Van een baan waar de arbeidsvoorwaarden meer dan goed zijn. En van een sfeer waar je elke dag energie van krijgt om weer aan de slag te gaan.

Oog voor jouw talent

Zo’n werkgever is Levoplant. Professioneel, maar hartstikke laagdrempelig. Zakelijk, maar altijd enthousiast. Vernieuwend, maar ook gedegen. Je krijgt bij ons al snel verantwoordelijkheid als je iets meer zoekt. En we hebben ook oog voor je talent. Als je denkt dat je een opleiding of training wilt volgen, dan horen we het graag. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden liggen op het niveau zoals je dat van een bedrijf als het onze verwacht.

Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures. Staat er niks bij? Neem contact met ons op en zodra er een plek vrijkomt waarvan wij denken dat die voor jou gemaakt is nemen we contact met je op.

Wil jij komen werken bij Levoplant?

Vul het onderstaande formulier in of stuur ons een e-mail voorzien van jouw C.V. Deze kun je sturen naar personeel@levoplant.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Francesca de Jong via telefoon 0174-521015 of via de Whatsapp button onderin de pagina.