Keramiek en Glas, veel gemak en luxe

Bij Levoplant is het natuurlijk mogelijk prachtige potten en glaswerk mee te laten leveren. Dit geeft veel gemak en een luxe uitstraling, want een plant gecombineerd met een prachtige pot of een luxe hoes maken het plaatje compleet. Een aanrader voor iedere klant die op zoek is naar luxe .

Keramiek voor Duetto en ILike®

Voor onze Duetto (Phalaenopsis 17 cm) en ILike® (Phalaenopsis 12 cm) bieden we ook de mogelijkheid om keramieken potten te leveren. De Duetto, de 17 cm pot waarin twee Phalaenopsis gezamenlijk een mooi geheel vormen, kan hiermee een extra luxe boost krijgen. Dit zal ongetwijfeld voor een prachtige uitstraling zorgen, een echte blikvanger in huis.
Ook de 12 cm ILike® keramiek zal een mooi geheel vormen van zowel plant als pot. Zodat de uitstraling van het product op zijn best is.

Bombay vazen

Tijdens de verschillende seizoenen is het ook mogelijk om Bombay vazen in speciale kleuren te bestellen. Deze kleuren zijn speciaal geselecteerd en zullen een mooie aanvulling zijn op uw bestelling. Zodat u prachtige planten met vazen hebt voor in alle seizoenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op met ons verkoopteam.