Vacature: Enthousiaste scholieren/studenten/schoolverlaters

Levoplant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van Phalaenopsis en Cordyline australis. We behoren tot de top van de potplantenkwekerijen in Nederland. Het bedrijf bestaat uit vier verschillende locaties in het Westland met een totale oppervlakte van 135.000 m2.

Voor de zomervakantieperiode zijn wij op zoek naar enthousiaste scholieren/studenten/schoolverlaters om te helpen met diverse werkzaamheden voor diverse locaties. (Honselersdijk, Maasland en de Lier).

Omschrijving:
Als scholieren/studenten/schoolverlaters wordt je ingezet om de productiemedewerker te helpen in diverse fases van het productieproces. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit oppotten, uitzetten, stokken en sorteren om de planten uiteindelijk volgens de wens van de klant
in te pakken.

Wat bieden wij?
De kans om ervaring op te doen als medewerker op een potplantenkwekerij. Daarbij een gezellig werksfeer in een enthousiast team met flexibele werktijden (maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend). Werkzaamheden en salaris zijn conform leeftijd en ervaring.

Ben jij flexibel inzetbaar en houd je van aanpakken? En wil je in de vakantie lekker aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Levoplant BV, Afdeling personeelszaken t.a.v. Francesca de Jong personeel@levoplant.nl, voor vragen bel 0174-521015

Terug naar overzicht