Levoplant introduceert nieuwe ILike lijnen

Levoplant introduceert vandaag tijdens de start van de “Orchid Inspirations Days” het vernieuwde concept ILike®. Deze nieuwe orchideeën lijnen staan voor de vertrouwde Levoplant kwaliteit, maar dan in een compleet nieuwe uitstraling.

Met de lancering van het vernieuwde ILike® merk worden vanaf het najaar drie verschillende orchideeën lijnen gevoerd: ILike®, ILike® Supreme en ILike® Duetto.

ILike® is de standaard mix met een ruime variatie in lengte- en kleurcombinaties en heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding.
ILike® Supreme is een speciaal geselecteerde kwaliteit op ras.
ILike® Duetto is een bijzonder riante, rijke orchidee in een zware kwaliteit.

Ron Fransen – Directeur Levoplant: “Met ILike® kiest Levoplant voor een duidelijke, herkenbare en eenduidige naam en uitstraling.” “Het zijn planten die een positief, blij gevoel uitstralen, een gevoel waarvan je zegt ILike®!”

De “Orchid Inspiration Days” staan bij Levoplant volledig in het teken van de ILike® introductie. Dit zakelijke orchideeën evenement met 14 deelnemende kwekers, is van 6 t/m 14 juni te bezoeken. Uiteraard is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe lijnen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze nieuwe website www.ilikeorchids.com.

Terug naar overzicht