Inschrijving Orchid Inspiration Days 2018 is geopend

Een bijzondere reis in de wereld van de orchidee, waarbij miljoenen planten bewonderd kunnen worden in zeven dagen tijd. Hoewel het onrealistisch klinkt, is dit binnenkort weer werkelijkheid. De voorbereidingen voor Orchid Inspiration days, het zakelijke orchideeënevent, zijn in volle gang. Via de social media-kanalen wordt er inmiddels afgeteld naar de start van de inspiratiedagen en maken de 14 deelnemers zich op voor de komst van hun (inter)nationale klanten. Dat betekent dat genodigden en geïnteresseerden hun bezoek weer kunnen aankondigen via de website van het orchideeënevenement.

Zakelijk orchideeënevent van kweker tot internationale eindklant
Orchid Inspiration Days is een bijzonder samenwerkingsverband tussen de diverse orchideeënkwekerijen. De handen worden ineengeslagen om de klant en internationale eindklant op inspiratievolle manier te informeren over het assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Van 6 t/m 14 juni 2018 vindt het zakelijke event plaats in drie regio’s van Nederland. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten. De centrale coördinerende rol ligt bij Pull Position die namens de veertien partijen de voorbereidingen van het evenement op zich neemt.

Online registratie en inspiratie
Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot in het oog springend verpakkingsmateriaal, sierpotten in de laatste trends of andere orchidee-concepten; de inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. Voor een snelle toegang bij de diverse bedrijven, worden bezoekers gevraagd zich vooraf te registreren. Dit kan op de website: www.orchidinspirationdays.com. Op de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days: Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden en kunnen de volgers genieten van de sfeerimpressies van het event.

Deelnemers van Orchid Inspiration Days 2018
Maar liefst 14 bedrijven, verspreid over drie regio’s in Nederland, zullen de internationale vakgerichte klanten en eindklanten verwelkomen tijdens de inspiratiedagen. Alle deelnemende bedrijven zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

Terug naar overzicht