PERSBERICHT | 13 orchideeënkwekers bundelen inspiratie tijdens Orchid Inspiration Days

Miljoenen orchideeën bewonderen in een aantal dagen tijd; het klinkt onhaalbaar, maar toch is het mogelijk. Tijdens hét zakelijke Orchideeënevenement Orchid Inspiration Days, tussen 6 en 13 juni, openen dertien specialisten de deuren van hun kwekerij. Hun professionele relaties en diens eindklanten zijn uitgenodigd voor een inspirerende tour in de wereld van de orchidee. Uniek is deze samenwerking tussen de kwekers uit drie verschillende regio’s in Nederland, die met dit evenement de krachten als concullega’s verenigen.

Zakelijk orchideeënevent van kweker tot internationale eindklant
De afgelopen jaren zijn er verschillende orchideeënevents georganiseerd, allen met hetzelfde doel: de exporteur, retailer, groot- en detailhandel informeren en inspireren met productnoviteiten, verrassende concepten en bijzondere toegevoegde waarde. In het najaar van 2016 besloten de dertien bedrijven om de handen ineen te slaan en een gezamenlijk event in drie regio’s in Nederland op te zetten. Het begin van Orchid Inspiration Days. Met deze nieuwe naam, een onderscheidende uitstraling en een interessant programma bij elke deelnemende kweker, zet de organisatie in op het prikkelen van de handel en export.
Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten. De centrale coördinerende rol ligt bij Pull Position die namens de dertien partijen de voorbereidingen van het evenement op zich neemt.

Registratie op vernieuwde website
Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot in het oog springend verpakkingsmateriaal of sierpotten in de laatste trends. De inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. Voor een snelle toegang bij de diverse bedrijven, worden bezoekers gevraagd zich vooraf te registreren. Dit kan op de website: www.orchidinspirationdays.com.

Deelnemende orchideeënspecialisten
De dertien bedrijven die aan Orchid Inspiration Days deelnemen, zijn:
Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant,
Opti-flor en Piet Vijverberg.

Openingstijden
Orchid Inspiration Days vindt plaats tussen 6 en 13 juni 2017.
Di 6 t/m do 8 juni | 08.00 tot 18.00 uur
Vr 9 juni | 08.00 tot 14.00 uur
Ma 12 t/m di 13 juni | 08.00 tot 18.00 uur

Terug naar overzicht