Inspirerend programma tijdens Inspiration Week 23

Komende maandag is het zover: Inspiration Week 23! De voorbereidingen voor deze week waarin inspiratie en de orchidee centraal staat, zijn in volle gang. Van 6 t/m 10 juni staan de deuren van vijf Westlandse orchideeënkwekers wagenwijd open voor klanten, bloemisten, vakhandel en tuincentra. Stuk voor stuk hebben deze kwekers een bijzonder programma opgesteld waarmee ze op een unieke manier hun verschillende producten en concepten presenteren. Vandaag onthult de organisatie al gedeeltelijk de invulling van het grootse evenement. Doordat de deelnemende Westlandse kwekers op eigen manier invulling geven aan Inspiration Week 23, betekent dat een interessant en veelzijdig programma voor de bezoekers. Een tipje van de sluier van Levoplant:

Levoplant
Tijdens deze inspiratievolle week presenteert Levoplant op de Pouwelslaan een nieuw merk voor de gehele ‘toegevoegde waarde’-lijn. Er worden nieuwe concepten geïntroduceerd, waaronder een uitbreiding op de ‘Blinque’-lijn en nieuwe, unieke items waarmee de Phalenopsis op een nóg betere manier op uw salontafel gepresenteerd kan worden.

Ook de overige bedrijven hebben een eigen programma opgesteld:

OK Plant
Meer dan honderd soorten Little Kolibri Orchids heeft OK Plant beschikbaar. Al deze speciaal geselecteerde orchideeën worden gepresenteerd met diverse toegevoegde waarde. Daarnaast kan de bezoeker bij dit bedrijf terecht om de Phalaenopsis te mixen en matchen om een eigen assortiment samen te stellen voor 2016-17.

Lansbergen Orchideeën
Van alle deelnemende orchideeënkwekers is Lansbergen de enige deelnemer met andere orchideeënsoorten dan de Phalaenopsis. Met wel vijftig verschillende soorten, is een bezoek aan deze kwekerij uit De Lier een echte tropische verrassing. Het unieke productieproces van deze soorten kan gevolgd worden. Ook wordt er een nieuw Brassia soort onthuld.

Piet Vijverberg
Het is een jubileumjaar voor Piet Vijverberg, want dit jaar bestaat het bedrijf 70 jaar. Dit wordt gevierd met een prachtige, inspirerende presentatie van Phalaenopsis én Dracaena. Daarnaast hebben de bezoekers een primeur te pakken, want tijdens de Inspiration Week 23 wordt de nieuwste collectie Phalaenopsis geïntroduceerd.

Opti-flor
Tijdens de Inspiration Week 23 presenteert het moderne Phalaenopsis bedrijf uit Monster verschillende nieuwe ‘toegevoegde waarde’-concepten voor diverse lijnen uit de Opti-flor collectie. Tevens zullen diverse mooie producten uit de Opti-flor collectie onder de aandacht worden gebracht.

Kunt u niet wachten tot de Inspiration Week 23? Inspiratie opdoen kan nu al! Volg Inspiration Week 23 op Facebook of Twitter. Meer informatie over het evenement en de deelnemende bedrijven is op de website van Inspiration Week 23 te vinden.

Terug naar overzicht