Het laatste nieuws

Seasons Trade fair (25 t/m 28 september)

*Servus! Voor de 16de keer wordt de gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, KP...

Lees verder

Vacature: Enthousiaste scholieren/studenten/schoolverlaters

Voor de zomervakantieperiode zijn wij op zoek naar enthousiaste scholieren/studenten/schoolverlaters om te helpen met diverse werkzaamheden voor diverse locaties (Honselersdijk, Maasland en de Lier).

Lees verder

Vacature: Productiemedewerker (Fulltime/parttime/oproepkracht)

Ter versterking van de organisatie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor diverse locaties (Honselersdijk, Maasland en De Lier).

Lees verder

Levoplant introduceert nieuwe ILike lijnen

Levoplant introduceert vandaag tijdens de start van de "Orchid Inspirations Days" het vernieuwde concept ILike®. Deze nieuwe orchideeën lijnen staan voor de vertrouwde Levoplant kwaliteit, maar dan in een compleet nieuwe uitstraling.

Lees verder

Inspiratie bij 14 deelnemende kwekers op orchideeënevent van 6 t/m 14 juni 2018

Een bijzondere reis in de wereld van de orchidee, waarbij miljoenen planten bewonderd kunnen worden in zeven dagen tijd. Hoewel het onrealistisch klinkt, is dit binnenkort weer werkelijkheid. De voorbereidingen voor Orchid Inspiration days, het zakelijke orchideeënevent, zijn in volle gang. Via de social media-kanalen wordt er inmiddels afgeteld naar de start van de inspiratiedagen en maken de 14 deelnemers zich op voor de komst van hun (inter)nationale klanten. Dat betekent dat genodigden en geïnteresseerden hun bezoek weer kunnen aankondigen via de website van het orchideeënevenement.

Lees verder

Aardwarmte bij Levoplant

Vanaf vandaag wordt onze locatie aan de Herenwerf in Maasland verwarmt door aardwarmte.

Lees verder

ILike Cordyline Australis, De stoere buitenplant uit Australië.

Vanaf dit voorjaar krijgt onze bekende Cordyline australis een nieuwe uitstraling. Geheel met de laatste trends, en met een kleine blik terug gaat onze stoere patioplant verder onder de naam: ILike Cordyline.

Lees verder

IPM Essen Duitsland

Vanaf 23 tot en met 26 januari is er opnieuw vakbeurs in Duitsland. De IPM in Essen is de grootste beurs van Europa op het gebied van sierteelt en groene planten. Met een ruim deelnemersveld meer dan 1.600 exposanten uit wel 50 landen. Ook Levoplant is hierbij aanwezig. Komt u ook langs?

Lees verder