Het laatste nieuws

Vacature: Applicatiebeheerder (m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor de functie: Applicatiebeheerder (fulltime)

Lees verder

Vacature: Medewerker Bedrijfsbureau (M/V)

Momenteel zijn we voor onze locatie aan de Pouwelslaan in Honselersdijk per direct op zoek naar een medewerker voor de functie: Medewerker bedrijfsbureau (fulltime)

Lees verder

Vacature: Hoofd Bedrijfsbureau/binnendienst (M/V)

Momenteel zijn we voor onze locatie aan de Pouwelslaan in Honselersdijk per direct op zoek naar een medewerker voor de functie: Hoofd Bedrijfsbureau/binnendienst (fulltime)

Lees verder

Vacature: Leerling Medewerker technische dienst

Levoplant is per direct op zoek naar een Leerling Medewerker technische dienst. Als Leerling medewerker technische dienst assisteer je collega’s van de technische dienst tijdens het proces en kun je jouw kennis en ervaring uitbreiden om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig medewerker technische dienst.

Lees verder

Trade Fair Aalsmeer (7 t/m 9 november)

Vanaf woensdag 7 tot en met vrijdag 9 november bent u van harte welkom op onze stand bij de jaarlijkse Trade Fair Aalsmeer.

Lees verder

Vacature: Medewerker Technische Dienst

Levoplant is per direct op zoek naar een Medewerker technische dienst. Als medewerker technische dienst bestaan je werkzaamheden uit het verhelpen en voorkomen van storingen, onderhouden van diverse besturingssystemen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied. Als ook het uitvoeren van software matige aanpassingen hiervan (PLC besturingen).

Lees verder

Iberflora Valencia (3 t/m 5 oktober)

*Van 3 t/m 5 oktober vindt de Iberflora plaats in het Spaanse Valencia. Eén van de belangrijkste...

Lees verder

Seasons Trade fair (25 t/m 28 september)

*Servus! Voor de 16de keer wordt de gezamenlijke productbeurs van Oriental Group, Levoplant, KP...

Lees verder

ILike Cordyline Australis, De stoere buitenplant uit Australië.

Vanaf dit voorjaar krijgt onze bekende Cordyline australis een nieuwe uitstraling. Geheel met de laatste trends, en met een kleine blik terug gaat onze stoere patioplant verder onder de naam: ILike Cordyline.

Lees verder