Het laatste nieuws

Kortstondige brand bij Levoplant

Op zondagmiddag 3 december is er op onze hoofdlocatie aan de Pouwelslaan brand geweest in de koelafdeling.

Lees verder

Flower Show Istanbul (23-25 November)

Van 23 tot en met 25 november zijn onze Levoplanten te vinden in Turkije. Daar vindt de Flower Show Istanbul plaats. Deze drukbezochte beurs trekt allerlei kwekers en bezoekers uit zowel Europa als klein-Azië. Levoplant zal hier met een aantal andere Nederlandse kwekers ook aanwezig zijn.

Lees verder

Ontdek onze nieuwe collectie voor 2018. (Trade Fair Aalsmeer, 8 - 10 nov)

Bent u al benieuwd naar onze nieuwste rassen voor het komende jaar?

Lees verder

Levoplant versterkt directie

Met ingang van 1 januari 2018 zal Willem van der Voort toetreden tot de directie van Levoplant. Hij zal samen met de huidige directieleden Henry Duijvestijn en Ron Fransen het bedrijf gaan leiden.

Lees verder

Iberflora Valencia (4 – 6 oktober)

Van 4 t/m 6 oktober vindt de Iberflora plaats in het Spaanse Valencia. Met vorig jaar ruim 10.000 bezoekers en meer dan 500 standhouders in 3 dagen is dit één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Spanje.

Lees verder

Seasons Trade Fair 2017

Op deze beurs tonen wij u onze identiteit, standaard assortiment, thema producten en concepten voor de toekomst. Of u nu levert aan ketens van supermarkten en bouwmarkten, bloemisten of tuincentra, op de Seasons Trade Fair presenteren wij u het ideale assortiment voor uw klant!

Lees verder

PERSBERICHT | 13 orchideeënkwekers bundelen inspiratie tijdens Orchid Inspiration Days

Miljoenen orchideeën bewonderen in een aantal dagen tijd; het klinkt onhaalbaar, maar toch is het mogelijk. Tijdens hét zakelijke Orchideeënevenement Orchid Inspiration Days, tussen 6 en 13 juni, openen dertien specialisten de deuren van hun kwekerij.

Lees verder