Het laatste nieuws

Aardwarmte bij Levoplant

Vanaf vandaag wordt onze locatie aan de Herenwerf in Maasland verwarmt door aardwarmte.

Lees verder

Lierse kwekers trekken gezamenlijk op in de transitie naar duurzame warmte

Kwekers in de Kralingerpolder, De Lier, gaan gezamenlijk aan de slag om de 117 hectare glastuinbouw in het gebied te voorzien van duurzame warmte tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Vacature: Parttime CE chauffeur

Heb jij een CE rijbewijs en werk je bij voorkeur overdag? Zou jij aan de slag willen gaan als chauffeur in de bloemen en planten? Dan is Levoplant op zoek naar jou!

Lees verder

Vacature: Chauffeur / Planner

Zoek je een zelfstandige baan in een groeiend familiebedrijf met veel uitdaging en verantwoordelijkheid? Levoplant is per direct opzoek naar een Chauffeur / Planner.

Lees verder

ILike Cordyline Australis, De stoere buitenplant uit Australië.

Vanaf dit voorjaar krijgt onze bekende Cordyline australis een nieuwe uitstraling. Geheel met de laatste trends, en met een kleine blik terug gaat onze stoere patioplant verder onder de naam: ILike Cordyline.

Lees verder

Wilt u weten hoe uw orchidee gekweekt wordt? Rondleidingen bij Levoplant.

Altijd al willen weten hoe uw orchidee gekweekt wordt? Hoe het kleine stekje maanden nodig heeft om uit te groeien tot de plant die u bij ons koopt? Kom dan op 17 maart 2018 naar de rondleiding bij Levoplant!

Lees verder

IPM Essen Duitsland

Vanaf 23 tot en met 26 januari is er opnieuw vakbeurs in Duitsland. De IPM in Essen is de grootste beurs van Europa op het gebied van sierteelt en groene planten. Met een ruim deelnemersveld meer dan 1.600 exposanten uit wel 50 landen. Ook Levoplant is hierbij aanwezig. Komt u ook langs?

Lees verder

Kortstondige brand bij Levoplant

Op zondagmiddag 3 december is er op onze hoofdlocatie aan de Pouwelslaan brand geweest in de koelafdeling.

Lees verder

Flower Show Istanbul (23-25 November)

Van 23 tot en met 25 november zijn onze Levoplanten te vinden in Turkije. Daar vindt de Flower Show Istanbul plaats. Deze drukbezochte beurs trekt allerlei kwekers en bezoekers uit zowel Europa als klein-Azië. Levoplant zal hier met een aantal andere Nederlandse kwekers ook aanwezig zijn.

Lees verder

Ontdek onze nieuwe collectie voor 2018. (Trade Fair Aalsmeer, 8 - 10 nov)

Bent u al benieuwd naar onze nieuwste rassen voor het komende jaar?

Lees verder

Levoplant versterkt directie

Met ingang van 1 januari 2018 zal Willem van der Voort toetreden tot de directie van Levoplant. Hij zal samen met de huidige directieleden Henry Duijvestijn en Ron Fransen het bedrijf gaan leiden.

Lees verder

Iberflora Valencia (4 – 6 oktober)

Van 4 t/m 6 oktober vindt de Iberflora plaats in het Spaanse Valencia. Met vorig jaar ruim 10.000 bezoekers en meer dan 500 standhouders in 3 dagen is dit één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen van Spanje.

Lees verder

Toon meer nieuws (1)