Het laatste nieuws

Seasons Trade Fair 2017

Op deze beurs tonen wij u onze identiteit, standaard assortiment, thema producten en concepten voor de toekomst. Of u nu levert aan ketens van supermarkten en bouwmarkten, bloemisten of tuincentra, op de Seasons Trade Fair presenteren wij u het ideale assortiment voor uw klant!

Lees verder

Rondleiding Levoplant 2 september 2017

Wilt u ook met eigen ogen zien hoeveel planten wij in bloei hebben staan? Geef u dan nú op voor onze rondleidingen.

Lees verder

PERSBERICHT | 13 orchideeënkwekers bundelen inspiratie tijdens Orchid Inspiration Days

Miljoenen orchideeën bewonderen in een aantal dagen tijd; het klinkt onhaalbaar, maar toch is het mogelijk. Tijdens hét zakelijke Orchideeënevenement Orchid Inspiration Days, tussen 6 en 13 juni, openen dertien specialisten de deuren van hun kwekerij.

Lees verder

Internationale bloggers nemen Stellenbosch onder de loep

*Deze winter heeft Levoplant in samenspraak met Anthura en Pottery Direct 6 internationale bloggers uit Duitsland, Frankrijk Engeland en Nederland gevraagd om een nieuw ras onder de aandacht te brengen. Het nieuwe ras met donkerpaarse bloemen, Stellenbosch.*

Lees verder

Seasonal Trade Fair, Generation Next (8 – 9 maart)

“Generation Next!”, het thema van de jaarlijkse Seasonal Trade Fair. Van woensdag 8 t/m donderdag 9 maart is deze handelsbeurs weer neergestreken in Flora Holland in Naaldwijk. Op de beurs komen jaarlijks tientallen standhouders om hun producten te presenteren aan bezoekers uit de sector. Wilt u dus up-to-date blijven over de toekomst van de sierteelt? Kom dan gerust langs.

Lees verder

Myplant & Garden Milaan, Growth. Together! (22 – 24 februari)

Vanaf 22 t/m 24 februari gaat de Myplant & Garden in Milaan van start. De grootste Italiaanse beurs voor de sierteelt en groene planten. Met een ruim deelnemersveld meer dan 500 exposanten. Een waar verzamelpunt voor de sector in Italië.

Lees verder

IPM Essen (24 – 27 januari)

Vanaf 24 tot en met 29 januari is er weer vakbeurs in Duitsland. De IPM in Essen is de grootste beurs van Europa op het gebied van sierteelt en groene planten. Met een ruim deelnemersveld meer dan 1.600 exposanten uit wel 50 landen. Wij zijn aanwezig. Komt u ook langs?

Lees verder

Winterfair (11 - 12 januari)

De eerste beurs van 2017 staat weer voor de deur, de Flora Holland Winterfair te Aalsmeer. Blijf op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied het binnen- en buitenassortiment.

Lees verder

Flower Show Istanbul (24 – 27 November)

Van 24 tot en met 27 november zijn onze Levoplanten te vinden in Turkije. Daar vindt opnieuw de Flower Show Turkey plaats.

Lees verder